Lokale Nyheder / 28. maj 2024

Dårligt nyt til foreningslivet

Store besparelser i grundtilskud for foreninger

På kommunens hjemmeside fandt vi frem til denne tekst

Ændring i grundtilskud Taksterne for grundtilskud er ændret, således at alle foreninger får den samme takst på 2.000 kr. uanset, hvor mange medlemmer foreningen har. Takst for grundtilskud er ændret som følge af vedtaget besparelse i byrådet og ønske om omlægning af grundtilskud til fordel for mindre foreninger.

Man undrer sig meget over denne besparelse, ud over formuleringen at denne besparelse er: til fordel for mindre foreninger.

Mange frivillige foreninger har udtrykt deres hårde kritik af politikernes håndtering igennem hele processen. Men sådan kan det gå til. I stedet for at tage ansvar for foreningernes økonomi i en meget svær tid, så kommer de med denne vedtagelse, også uden at indblande en eneste frivillig instans.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud