Info / 20. oktober 2023

Om Foreningen

Foreningen for Kulturelle Projekter (FFKP) FFKP er en meget aktiv multikulturel forening med forskellig baggrund der arbejder særdeles hårdt og vedvarende på en række kulturelle fronter. Fredensborg Kommunes progressive integrationspolitik bliver i høj grad støttet og forstærket gennem FFKP’s arbejde.

Den danske foreningskultur er ikke det der er umiddelbart mest forståeligt for børn og voksne med indvandrerbaggrund, men det er FFKP i høj grad medvirkende til at udbrede forståelsen af. Foreningens virke kan bedst illustreres med følgende stikord:

Kvarterhusets mærkedage –

Ungdomsskole m. m

Besøgstjeneste til ældre

”Social Girls” en aktivitet som understøttes af FFKP,

Lektiehjælp

Sprogstimulering.

Sang og stemmetræning til unge piger –

Drengekor –

Fællesspisninger

Eid Festivalen

Lanparties og spilaftener for unge

Åbne tirsdags arrangementer

Endelig kan det nævnes at foreningen deltager aktivt i arrangementet ”Sammen og Forskellig” der afholdes af Kulturelt Samråd en gang om året.

Fra foreningens formål kan der nævnes, at foreningen skal: ■ deltage aktivt i debatter og arrangementer der vedrører medlemmers vilkår i Fredensborg Kommune, samt at samle familierne om nyttige aktiviteter for krop og sind. ■ medvirke til at skabe større tryghed (lokalt) med bl.a. mindre vold, hærværk og kriminalitet.

Vil man vide mere om foreningen kan man kontakte os på mail – info@ffkp.dk, eller personligt ved Ibrahim Rashdan

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud