En Egyptisk Kulturaften I Kvarterhuset

Tirsdag den 11. maj var en kulturaften om Egypten i Kvarterhuset Kokkedal med koordinatoren for Egyptisk Samfund i Danmark Amany Turk. Hun fortalte meget stærkt og viste billeder om den egyptiske civilisation, kultur og tradition.

“Det var et meget spændende foredrag, der gav interessante fakta om Egyptens befolkning og historie, og udviklingen gennem tiden helt til i dag,” siger Mariam Mahmoud fra Foreningen For Kulturelle Projekter (FFKP).

Aftenens gæster smagte desuden en dejlig portion Egyptisk mad (to meget traditionelle retter). Maher og Leila optrådte med folkedans.

“Det hele var en stærk oplevelse, og det gav en god forsmag til os, der ønsker at rejse til Egypten, og nu venter man bare på at komme derned,” siger Mariam Mahmoud fra Foreningen For Kulturelle Projekter.

“Selvfølgelig er jeg meget glad, fordi huset er fuld med gæster, der kommer fra Nivå, Fredensborg, Farum og Kokkedal, både danske og nydanske, mænd og kvinder. To piger i 6. klasse har været med, fordi de vil skrive en opgave om Egypten,” siger Hikmat Hussein, den daglige leder i Kvarterhuset.

Share Button