Gratis hjælp til synliggørelse af foreninger

SeOs

SeOs er en webbaseret foreningsavis, som vil have fokus på Helsingør, Fredensborg og Hørsholm kommuners foreninger, store som små. Denne nye platform gik i luften den 15/8-2017.

Hvem er vi?

Formålet er at synliggøre foreningerne for offentligheden, og at sørge for at foreningerne kan komme bredt ud med deres nyheder, historier og informationer via en fælles platform.

 

Hvad tilbyder vi?

SeOs tilbyder foreninger i Helsingør, Fredensborg og Hørsholm kommuner, at kunne indsende historier, informationer og nyheder til webavisen, som vil sørge for at få “trykt” og spredt det indsendte materiale, i webavisen og via Facebook side.

Brug SeOs platformen til at synliggøre og markedsføre Jeres forening. Indsend små sjove historier, referater fra kampe/stævner, indkald til generalforsamling, informer omkring aktiviteter, opstart af nye sportshold, stillingsopslag og meget andet. Det er ganske gratis for jer som forening.

 

Hvad kræver det af jer?

Som forening skal man indsende det materiale som man gerne vil have i webavisen, herunder også billeder.

Man skal som forening informere medlemmerne om dette nye tiltag, bede dem gå ind på www.seos.nu og selvfølgelig “like” SeOs på Facebook. For at webavisen skal kunne bestå kræver det mange besøgende på siden. Til gengæld får man så mulighed for at læse om sig selv, venner, børn/børnebørn, naboer og alle andre medlemmer i foreningerne.Share Button