Den blodige terror slår til igen 

Sammen mod den blodige terror

​Endnu en gang slår den grusomme terror til med endnu et blodigt angreb i Europa – i England. Et nyt terrorangreb, som føjes til den barbariske terrorstiske serie af af uacceptable handlinger, som i den seneste tid har ramt forskellige lande og taget snesvis af uskyldige liv med sig.

Den terroristiske aktion i Manchester signalerer i tid og metode, nogle skrækkelige motiver og formål, heriblandt at forvrænge muslimernes ry særligt i Frankrig men også i den vestlige verden som helhed. Andre motiver som disse blodige handlinger har med sig er at destruere den positive og fredelig sameksistens mellem muslimer og andre medborgere, at forstyrre ordenen og sikkerheden som præger det Europæiske samfund samt at svække Europas bestræbelser i bekæmpelsen af terror.

Vi, i foreningen for kulturelle projekter fordømmer denne forbryderiske handling og opfordrer til at forøge sikkerhed samt bekæmpe denne hadefulde og blinde terror.

Vi afskyer disse terroristiske handlinger og tager afstand fra enhver der støtter denne ekstremistisk tankegang, eller sympatiserer for disse grupper. Disse spreder destruktive ideer og handlinger, ved at anvende Islam som slør.

Muslimer, verden rundt, afskyer disse aktiviteter, og derfor, opfordrer vi stærkt til at man afholder sig fra at rette beskyldninger og klager mod muslimer og Islam eller sætte Islam og muslimer i dårligt lys.

For sammen er vi stærkere mod terror og vi vil i fællesskab udradere denne terror.Share Button