Sammen mod den blodige terror 

​Endnu en gang slår den grusomme terror til et nyt angreb i Europa, nemlig i Frankrig. Et nyt terrorangreb som føjes til den terroristiske serie, som i den seneste tid har ramt forskellige lande og taget hundredvis af uskyldige folks liv. 
Den terroristiske aktion i Nice signalerer i tid og metode motiver og formål, heriblandt at forvrænge muslimernes ry særligt i Frankrig og Europa generelt, at destruere den positive og fredelig sameksistens mellem muslimer og andre medborgere, at forstyrre ordenen og sikkerheden som præger det Europæiske samfund samt at svække Europas bestræbelser i bekæmpelsen af terror. 

Vi, i foreningen for kulturelle projekter fordømmer denne forbryderiske handling og opfordrer til at forøge sikkerhed samt bekæmpe den hadefulde og blinde terror.

Vi afskyer disse terroristiske handlinger og tager afstand fra enhver der støtter denne ekstremistisk tankegang, og grupper. Disse spreder destruktive ideer og handlinger, og anvender Islam som slør. 

Muslimer, verden rundt, afskyer disse aktiviteter, og derfor, opfordrer vi stærkt til at man afholder sig fra at rette beskyldninger og klager mod muslimer og Islam eller sætte Islam og muslimer i dårligt lys. 

For sammen er vi stærkere mod terror. Share Button