Den løse tråd

Karlebo Poeterne er en gruppe under Karlebo Kunstnerforening, der er kendt for deres til tider noget utraditionelle og humoristiske fremførelse af digte og tekster. Emnerne spænder fra, hvordan det er at blive ældre til ikke at kunne finde sine briller.

poeterne1

De holder åben cafe-aften tirsdag den 8. oktober klokken 19.30 i Medborgerhuset Egedal, Egedalsvej 2 i Kokkedal, hvor alle kan bidrage med egne tekster, sang, eller bare lyttende ører.

Aftenens inspirations emne er ‘Den løse tråd’, som kan tolkes på mange måder. Måske er det bare en tråd, det er op til den enkelte, hvordan det skal tolkes, man behøver dog ikke bringe noget til aftenens emne, da det blot er tænkt for inspiration.
 Kom ud af busken og prøv noget nyt.
Sæt X i kalenderen tirsdag den 8. oktober klokken 19.30.


Share Button