Lokal politiker inviterer de frivillige til at mødes i rådhuset

Hossein Armandi ,som er en lokal politiker og formand for Borgernes Stemme inviterer de lokale frivillige, som gør en stor indsats i området, til at mødes i rådhuset.

Det bliver lørdag den 6 Oktober kl. 16.00 til 18.00.

 

 

 

 

Invitationen lød sådan :

Kære Alle
 Jeg skriver til jer fordi, jeg ved at i er nogle frivillige ildsjæle som bruger meget af jeres tid til hjælpe andre i lokal samfundet. Jeg ved også at det er jer der mærker pulsen og ved hvad der sker i lokalområdet.
I sidder med mange gode ideer, og mange af dem har i allerede ført ud i livet, men det kan være i stadig sidder med nogle ideer som kræver nogle resurser.
 Jeg vil derfor gerne invitere jer til et møde, hvor vi kan drøfte jeres ideer. Jeg kan måske være behjælpelig med at føre ideerne videre til kommunen, så der kan skaffes de fornødne midler og resurser.
 Jeg håber at i alle møde op,  så vi i fællesskab kan skabe et bedre samfund. 
 Mødet afholdes på Fredensborg rådhus lørdag den 6 Oktober kl.16-18.
 I bedes melde tilbage om i har mulighed til at deltage!
 Mange hilsner
Hossein Armandi
Byrådsmedlem i Fredensborg kommune
Share Button