Team Succes har fået grønt lys i Fredensborg Kommune

Ambitionerne er høje! Målene er konkrete! Rejsen er lang! Støtten er derimod eksisterende vejen igennem. Vi hjælper vores medlemmer med at opnå deres ambitioner, ved at give dem den nødvendige støtte, og opbakning indtil de når succesen.

Hvad arbejder Team Succes med !!!

Team Succes retter sig mod unge, der ikke har mulighed for at få støtte hjemmefra til for eksempelvis lektiehjælp og søgning af fritidsjob.
“Manglende uddannelse og job giver ofte de unge lavt selvværd og kan i værste fald give de unge sociale problemer med risiko for at blive involveret i kriminalitet. Med Team Succes kan vi forvente bedre forudsætninger for, at disse unge kan få succes i deres liv – både privat og i forhold til uddannelse og arbejde,” siger Suzan Daoud , der er næstformand i Social- og Sundhedsudvalget. Hun fortsætter: “I sidste ende er uddannelse og arbejde det bedste middel til at holde de unge væk fra kriminalitet.”

Hanne Berg (F) fra Børne- og Skoleudvalget glæder sig også til det kommende projekt.

“Det er vores håb, at Team Succes bliver endnu en vigtig brik i Fredensborg kommunes forebyggende ungeindsats. Ud over uddannelsesperspektivet skal de unge opleve gode kammeratskaber og skal gives redskaber til i øvrigt at påvirke ungdomslivet positivt,” siger Hanne Berg.Team Succes startes i 2012 af Fredensborg Kommune med støtte fra Egmont fonden.

Share Button