Politikerne i Fredensborg har valgt ikke at lytte til de frivillige

Så kom det endeligt. Budgetforliget for de kommende 4 år. Jeg kan ikke sige mere end at dette er starten på nedlægning af kvarterhuset , mere eller mindre kan man ikke sige. Politikere har valgt ikke at lytte til de frivillige . Hvem går det udover hvis kvarterhuset bliver nedlagt ? Det er de lokale foreninger der ikke har andet sted at være end kvarterhuset . Hvem er det der lider mest , når budgettet skæres ned på under det halvei kvarterhuset ? Det er det lokale kulturliv , det er de lokale beboere i kokkedal , og som venter spændt på tirsdags arrangementerne i Kvarterhuset . Politekerne lovede under valgkampen at de ikke vil skære ned på kulturområdet , har de nu holdt deres løfte ? Det er en meget svær situation kulturlivet lever i lige nu . Jeg kan kun beklage det budgetforlig som samtlige partier skrev under .

Af Ibrahim Rashdan , næstformand i ffkp.

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.