Tillykke med den beærede Eidul Fitr كل عام وأنتم بخير بمناسبة عيد الفطر السعيد Bayram Mubarak

Kære FFKP besøgende,

Det er i dag fredag den 10 september , at langt de fleste muslimer fejrer Eidul Fitr, højtiden efter ramadan.

FFKP staben lykønsker venner og bekendte samt hele den muslimske nation i anledning af den beærede højtid ^Eidul-Fitr. Den første dag af Shawwal (^Id Al-Fitr) i år er fredag d. 10 september 2010 (1431 e.e.). Vi spørger Allah om, at acceptere vores lydighedshandlinger, gøre slutningen af måneden Ramadan en frelse for os fra helvedet, samt skænke os alle en høj rang i Paradiset.

Eid-el-Fitr  er en af muslimernes største religiøse festdage og højtider. Den markerer afslutningen på fastemåneden Ramadan. Dagen markeres med en særlig bøn i moskeen eller bedestedet, og de almisser (zakat), der er indsamlet i løbet af ramadanen, fordeles senest denne dag inden Maghrib (solnedgangsbønnen). I dag fejres slutningen med f.eks spisning ved dagslys, efter at man i hele Ramadan (fastemåneden) har fastet fra daggry til solnedgang. I dag mødes man til bøn, til imamens tale (khutba) og til fest, leg og familiebesøg hos gode venner.

Share Button